Mitől hámlik a makkom?
35 vagyok,8éve hátrahúzva hordom a fitymám.Eddig nem tapasztaltam ilyet.Nem volt mostanában olyan partnerem(0,5éve nincs semmilyen),akitől elkaptam volna valamit.
Nem viszket,nem fáj,nem piros,csak hámlik.

Valószínűleg kiszáradt, vagy kidörzsölte a nadrág.
Kenegesd neogranormonnal pár napig.

Figyu kérdező. Kizártad a nemi betegségeket, majd amikor kapsz más opciót, akkor azt is kizárod. Ha minden logikus feltételezésre így reagálsz, akkor minek kérdezel? Ha ennyire nagyon tisztában vagy azzal hogy mi van, akkor ne fogadj el választ, de kérdést se írj ki. Nem vagyunk orvosok, nem látjuk a problémás területet, nem tudunk mintát vételezni, hogy megnézzük esetleg baktérium vagy gomba.
A legvalószínűbb ok a kiszáradás, vagy a sok recska, vagy hogy kidörzsölte a nadrágot. A fityma azért van hogy védje. Ha pedig csak kötekedni tudsz, és mindenre nemleges válasszal reagálni, akkor felesleges ide kérdést kiírnod. Egyébként marha nagy érv, hogy eddig nem dörzsölte ki. Na bumm. És ha most igen, akkor mi van?
Kedves 6os válaszadó,ha normálisan nem tudsz válaszolni,inkább ne írj!
Mivel kötekedek,drágaság?A te leszóló hozzászólásod,az nem olyan,ugye?
Nem én közekedek,hanem te,tanult barátom!

Akkor pont olyan,mintha metélt lennél.Ez idő alatt a makk felszíne nagyon elkérgesedett,ideje már ettől a rétegről meg válni.
A testen a bőr sejtjei máshol is vállnak le,csak még nem vetted észre .A te fejed még nem volt korpás ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!