Alias Robi kérdése:
Mennyire normális az, hogy 16 évesen 74 kg vagyok?
Figyelt kérdés
Tehát mennyie számít átlagnak?
Tudom hogy ebben a korban minden hónap számít, mert sokat lehet változni kevés idő alatt, ezért megemlítenem hogy 2.5 hónapja töltöttem a 16ot
2020. júl. 25. 21:02
2/14 anonim válasza:
Itt kiszámolhatod, megnézheted a táblázatban mi számít "ideálisnak". Persze függ ez attól is, hogy az adott testsúlyt zsír vagy izom alkotja, van-e esetleg valamilyen betegséged stb.
3/14 anonim válasza:
Ez így csak egy szám. Kellene hozzá a magasságod, és az alkatod.
4/14 A kérdező kommentje:
170-172 a magassagom, ha valaki nagyon érti ezt a témát, akkor küldhetek privatban képet
2020. júl. 25. 21:18
5/14 anonim válasza:
Nem kell kép, ha nem vagy nagyon izmos, akkor ez a súly sok.
8/14 A kérdező kommentje:
Kis helyesbítés, az előbb vacsora után 75.5-öt mértem
2020. júl. 25. 21:36
9/14 anonim válasza:
Reggel üres hassal mérd a súlyod, az az igazi. Logikus, hogy kaja után nehezebb vagy.
10/14 anonim válasza:
Reggel, folyóügyek elintézése után mérd meg magad. Egyébként a súlyod teljesen jó.
Én 72 kg vagyok 170 cm-hez. Itt a kérdés hogy az esetedben mennyi az izom és mennyi a zsír aránya. Ha sportolsz vagy mozogsz valamit, akkor a többsége izom lesz, mint az én esetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!