Folyamatosan pisilési ingerem van teljesen mindegy mit és mennyi folyadékot fogyasztok teljesen megváltozott a vizelet üritési ingerem,szokásom. Volt bármilyen hasonló?
Figyelt kérdés
Folyamatosan pisilési ingerem van ráadásul ha végeztem szintén megmarad az érzet.Emelett utána amikor mozgok érzem hogy csurog is be egy kicsi.A sugár is gyengült és mellette egész napos diszkomfort érzet van lent mintha teljesen megváltozott volna valami .Amikor lefekszek aludni és pont elaludnék akkor a legerőteljesebb akkor rögtön felébrdek hogy megint mosdóba kell menni.A vicc az egészben hogy már 4-5x voltam ezzel vérvételen és csak kisebb gyulladást fedeztek fel. Antibiotikum is levolt tudva a dolog. Viszont folyamatosan visszatér és teljesen kikészít már idegileg a dolog.Urológusnál is jártam vele egy fél éve és ő sem tapasztalt semmit csak hogy ne egyek fűszereset stb. Étrendet is változtattam de semmi változás. Kezd kikészíteni már attól félek hogy valamilyen rákbetegség húzodik bennem.2020. júl. 23. 16:19
21/22 Atkóóó válasza:
Urologian adtak ra kupot,használtam egy honapig majd kontroll es adott ra megegy gyogyszert ami szabadabba teszi a vizelet aramlasat,most szedem a 2.honapi adagot,de nem sokat javult.ha megint megyek akkor uroflowmetria vizsgalat lesz azt mondta a doki.
22/22 A kérdező kommentje:
Az én problémám továbbra sem szűnt meg. Urológia minden részlegét végig jártam. Még ondótenyésztésen is jártam már. Több orvos, több magán. Nem találtak semmit fizikálisan. Teljesen elvagyok keseredve. Továbbra is becsurog egy kicsi vizelés után.
2022. aug. 15. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!