A férjem titokban Viagrát szed. Hogy hozhatnám fel a témát nála?
Ma pakoltam be a szekrényét és találtam 1 csomag viagrát. Nem tudtam hogy szedi, hogy beszéljem meg ezt vele?
Az kizárt hogy valakije van mellettem
35/N
50/F
MEgmodod, hogy takarítottad a szekrényét és megtaláltad.
Megkérdezed töle, hogy szedi-e, mert aggódsz a mellékhatások miatt.
Szerintem egy párkapcsolatban nem lenne szabad, hogy egy ilyen beszélgetés problémás legyen!
(Meg nem kizárt, hogy haverok adták neki poénból és ezért nem akarta, hogy tudj róla.)
Mi ugyanennyi idősek vagyunk mint ti. Én simán rákérdeztem, hogy mióta érzi úgy, hogy szüksége van rá. Megbeszéltük teljesen nyíltan.
A 2-es egy idióta.
"20 szemes a cucc és egy db ot se szedett be belőle, szerintem csak a testvére adta neki poénból..."
A 8-as vagyok, pont egyszerre írtuk a bejegyzést. :) Ja, ha nem is hiányzik belőle és szerinted csak poénból kapta, talán ugyanolyan poénosra is veheted a kérdést: "Minek ez Neked? Nekünk semmi szükségünk ilyesmire."
Ha a szekrényébe tette, nem rejtette el nagyon, várható volt, hogy megtalálod (másrészt furcsa is lenne, ha szex előtt folyton a szekrényében kotorászna).
Biztos tudod, ilyen gyógyszert csak orvos írhat fel, ez esetben orvosi papírokat is kéne találnod.
Szóval nem tragádia ez, ha meg tudjátok beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!