FÉK-ÉS FITYMAMŰTÖTTEK! : ˙Ki és hol műtött LÉZERREL és mi miatt? (>>)
Mivel egyre többen kérdezik ezt (tőlem is), így érdemesnek látom feltenni a kérdést:
--HOL, mely kórházakban végeznek lézeres fék- ill. fitymaműtéteket Magyarországon?
Elsősorban azokat a helyek érdekelnek, ahol TB-támogatásra végzik ezeket a beavatkozásokat:
_ Fékeltávolítás,
_ Fitymaplasztika vagy valamilyen körülmetélés.
Az is érdekelne, ki volt az orvos, aki a műtétet végezte!?
TEHÁT:
1.) KÓRHÁZ NEVE
Kórház címe és elérhetősége (telefon)
2.) ORVOSOD NEVE
Orvosod elér7ősége
(...feltéve, hogy megbíz6ónak érzitek, és jó munkát végzett...)
3.) Milyen lézeres beavatkozást végzett rajtad/barátodon, ismerősödön... stb.?
4.) Magánpraxis fizetős szolgáltatásáról, (Mennyibe került a beavatkozás?)//TB által finanszírozott műtétről beszélünk?
5.) Mikor műtöttek?
Kort és nemet írjatok.
========
SEGÍTSÜNK KÖZÖSEN AZOKNAK, AKIK EDDIG MÉG NEM TUDTÁK MEGOLDANI PROBLÉMÁJUKAT!
A nevükben is köszönöm!
Üdv: EE
Itt a kérdés az, hogy LÉZERREL ki műt és hol végeznek ilyet, remél7őleg TB-re!?
Nem keverni a szezont a fazonnal, és csak akkor írj ide, ha tényleg hozzá tudsz szólni, ok?
Nem OFF-topikot akarok, hanem segíteni azoknak, akiknek arra szüksége le7, mivel hozzám is sokan fordulnak ezzel a kérdéssel, én meg nem egyedül ehhez kevés vagyok.
Ezért kérem azokat, AKIKET MÁR MŰTÖTTEK LÉZERREL, SEGÍTSÉK AZOKAT a sorstársaikat, AKIKNEK M˙O˙S˙T VAN SZÜKSÉGÜK SEGÍTSÉGRE, TÁJÉKOZTATÁSRA, elvégre ők is jártak már abban a cipőben, amiben a most segélykérők, ők is keresték a megoldást tervezve vagy kétségbeesve!
NE LEGYÜNK SZÍVTELENEK, SEGÍTSÜNK EGYMÁSNAK! :-O
Hello
Én 19 éves srác vagyok,úgy 1 hónapja volt fékműtétem lézerrel végezve.Ez TB támogatott volt,semmit nem kellett fizetnem......
Az orvos akinél voltam:
Dombóvár
Szent Lukács EÜ KHT.
7200 - Dombóvár, Kórház út 39.
Tel: 20/9510-904....74/564-052
Dr.Fél Pál
Rendelési idő: minden K: 16-17-ig.
Nagyon szimpatikus ember,nem félvállról veszi a dolgokat és 100%-an végzi a munkáját.Nálam úgy nézett ki a dolog,hogy hétfőn bementem,megvizsgált,magyarázta mit kellene tenni és másnapra ki is írt lézeres műtétre.Mind a bánásmóddal,mind a műtét lezajlásával meg vagyok elégedve és az eredménnyel is teljes mértékben.Akinek bármi panasza van ajánlom hogy forduljon hozzá:)Ja és főváros mellesleg.....Néztem a neten a rendelési idejét amin keddet írnak,a kórházban Hétfő 10-14óráig van kiírva....
Itt láthatod az orvost: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!