Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet az edzés miatt nyirokcso...

Lehet az edzés miatt nyirokcsomó duzzanat?

Figyelt kérdés
Edzés után (guggoltam is) másnap kezdtem el érezni hogy az egyik oldalon az agyekomnal érzek egy csomót és ha piszkalom fáj, egyébként idegesítő. Lehet ez az edzés miatt, vagy van okom aggódni? Vagy lehet azért mert meg is vagyok fázva?

2020. jún. 30. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem vagyok doki, de legjobb tudomásom szerint, ha meg vagy fázva, akkor inkább a nyaki, esetleg a hónalji nyirokcsomók vannak megdagadva, nem az ágyéki. Lehet az edzés miatt van, de ha néhány napon belül nem múlik, akkor érdemes dokinak megmutatni.
2020. jún. 30. 21:11
 2/2 anonim ***** válasza:
A megfázástól beduzzadhat a nyirokcsomó, de szerintem sem az agyéknál jelentkezik elsősorban. Az edzés, ahogy feszül az izom, az kinyomhatja, de fájni elvileg nem fáj. Legalábbis nekem a nyakaom jött ki, az nem fájt, és a garatnál az állkapocsnál sem fájt soha ha nyomkodtam,vagy a doki megnyomta. Szerintem lehet hogy a háziirvosnak nem ártana megmutatni.
2020. júl. 1. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!