Másfél éve nem múlt el az enyhe herefájdalom?
Barátnőm petting közben véletlen megtérdelte a jobb herémet. Kis ütés volt, mégis úgy talált el, hogy pár napra rá orvoshoz kellett mennem. Ultrahangos vizsgálaton mellékhere gyulladást állapítottak meg(nem értem ütéstöl hogyan lehetett). Nade beszedtem az előírt antibiotikumokat és nem múlt el. Elmentem egy másik urológiára ott is ultrahang, tumormárkerek stb. Azt mondta a doktornő, hogy látszik, hogy kapott egy ütést, de semmi komoly. Közben ezen az urológián kiderűlt, hogy chlamydiám van szóval a doktornő erre koncentrált. Beszedtem a gyógyszereket a chlamydia tesztem negatív lett és elkűldtek. Nekem meg továbbra is enyhén fájt a jobb herém. Eltelt lassan 1 év és még mindig fájdogál.
Azért írom, így mert ez egy tompa fájdalom amit nem is érzek állandóan. Ha épp úgy ülök, fekszem akkor nem fáj. De nem találtam olyan poziciót amire biztosan rá tudom mondani, hogy na ebben a pozicióban sose fáj. Van, hogy fáj ülés közben, akkor felkelek és elmúlik. Van, hogy állok egy helyben és elkezd fájni, akkor ha leülök és elmúlik. Talán annyit tudok még mondani, hogy sűrűbben járok vizelni amióta ez van. Szex, orgazmus teljesen rendben van.
Egy nem urológus, de orvos ismerősöm azt mondta, hogy lehet idegbecsípődés.
Jövő héten fogok visszamenni az urológiára, de gondoltam felteszek előtte egy kérdést, lehet volt valaki hasonló helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!