Mi a jó ilyenkor ?
Figyelt kérdés
Zuhanyoztam és másféle tusfürdővel mostam meg a nemi szervem és azóta fáj a péniszem alatt a heréim eleje.
Mit tudnék vele csinálni annyira fáj.
2020. jún. 3. 16:11
1/5 anonim válasza:
A herezacskódra gondolsz? A heréidnek még akkor se kellene fájnia ettől, ha a szappan a bőrödet irritálja.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen arra is.
Meg a bőr is fáj rajta. Ég szúr. Így tudnám leírni.
2020. jún. 3. 17:47
3/5 anonim válasza:
Ha csak a tusfürdő okozza, annak néhány napon belül el kellene múlnia, ha többet nem használod! Ha nem így lesz, mutasd meg szakorvosnak!
4/5 anonim válasza:
Én amit megtanultam egy életre, hogy a fityma belsejét meg a makkot csak sima vízzel szabad tisztítani! Kívülről a bőr részét persze meg lehet mosni tusfürdővel, szappannal. De az tényleg furcsa, hogy herefájdalom. Pedig én a hülye fejemmel egyszer áttöröltem a tökömet meg a heréket bőrfertőtlenítővel, de az nem okozott here fájdalmat, igaz a fityma kiakadt rendesen. Amit tenni lehet sima vízzel mosni, ha meg nem javul sehogy se hidratáló krémmel próbálkozni pl babakrém, körömvirág krém.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Be is kenem.
Azóta olyan mintha a fitymám fel is dagadt volna azaz körülötte a hús elől.
Eddig csak a a heréim fájtok de most hogy feldagadt a fitymám az is.
Valamire energiás lehetek ezek szerint.
2020. jún. 3. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!