Ha valakinek legvágják a p.niszét az hogy fog pisilni?
Figyelt kérdés
Hogy fog pisilni? Vagy katéterezni hogy fogják hogy kiürüljön?2020. máj. 19. 22:43
1/6 anonim 

válasza:

Át műtik.
Amúgy, ha egy hírtelen felindulású tett és a mentő nem ér ki időben... bizony elvérzik a kis pajtás. És akkor már mindegy, hogy van vagy nincs. 😔
2/6 anonim 

válasza:

Hidd el van erre megoldás az orvos tudományban. De nem túl kellemes...
3/6 anonim 

válasza:

Pl. nem átalakító műtéteknél ha jól tudom úgy oldják meg, hogy egy mesterséges húgycsövet alakítanak ki a leendő vagina helyén.
4/6 anonim 

válasza:

Ugy mind a nők lyukon keresztül.
5/6 anonim 

válasza:

a húgycső azért megmarad, nyilván hasonlóan tud, mint a csajok
6/6 Infectionpenis válasza:
Nekem 2019.11.29.-én kellett amputálni a péniszem külső részét (25 éves koromban).
Súlyos fertőzés miatt kellett amputálni. Több hónapig nem mentem vele orvoshoz, végül "nekrózishoz" vezetett.
Az amputált péniszem helyén van egy lyuk, azon keresztül tudok pisilni. Sajnos állva elég nehéz pisilnem. Van hogy össze-vissza folyik. A herezacsim mozgatásával tudom némileg szabályozni a pisi újtját. A pisi vége mindig ráfolyik a herezacsimra. A vizelés végén mindig meg kell törölnöm a golyóim.
Dani
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!