Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha valakinek legvágják a...

Ha valakinek legvágják a p.niszét az hogy fog pisilni?

Figyelt kérdés
Hogy fog pisilni? Vagy katéterezni hogy fogják hogy kiürüljön?

2020. máj. 19. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Át műtik.

Amúgy, ha egy hírtelen felindulású tett és a mentő nem ér ki időben... bizony elvérzik a kis pajtás. És akkor már mindegy, hogy van vagy nincs. 😔

2020. máj. 19. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el van erre megoldás az orvos tudományban. De nem túl kellemes...
2020. máj. 19. 23:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pl. nem átalakító műtéteknél ha jól tudom úgy oldják meg, hogy egy mesterséges húgycsövet alakítanak ki a leendő vagina helyén.
2020. máj. 19. 23:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugy mind a nők lyukon keresztül.
2020. máj. 21. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
a húgycső azért megmarad, nyilván hasonlóan tud, mint a csajok
2020. máj. 21. 16:55
 6/6 Infectionpenis válasza:

Nekem 2019.11.29.-én kellett amputálni a péniszem külső részét (25 éves koromban).

Súlyos fertőzés miatt kellett amputálni. Több hónapig nem mentem vele orvoshoz, végül "nekrózishoz" vezetett.

Az amputált péniszem helyén van egy lyuk, azon keresztül tudok pisilni. Sajnos állva elég nehéz pisilnem. Van hogy össze-vissza folyik. A herezacsim mozgatásával tudom némileg szabályozni a pisi újtját. A pisi vége mindig ráfolyik a herezacsimra. A vizelés végén mindig meg kell törölnöm a golyóim.

Dani

30/F

2024. júl. 12. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!