45 éves pasinak normális, ha merevedési zavara van?
Nem minden pasi hasonló 40felett, valakinek már 35évesen kezdődik, valakinek csak az ötvenes évei derekán.
De az tény, hogy egy bizonyos kor felett már jobban hatnak a potenciára a lelki dolgok, meg a stressz.
Lehet, hogy annyira teljesíteni akart, hogy ezért volt ilyen problémája.
Te egyébként hány éves vagy?
Szia!Szerintem,ha nem is normálisnak,de olyan átlagos kornak mondható a 45 év a merevedési problémáknál.Bár az is igaz,h sokan 50 felett is aktívak,de én ismerek nyugdíjaskorút is.Szóval ez tényleg egyénenként változó,és rengeteg mindentől függhet.Pl egészségi állapot,stressz,fáradtság. Az is lehet,h nem ez volt az első eset nála,amikor is nem úgy működött a dolog,ahogy kellett volna,és ez,mint olyan szorongásérzetet kelt benne,-"Mi van,ha most sem sikerül?",és persze olyankor nem is tud sikerülni..Szóval rengeteg minden játszódik le az agyban..
Szóval csak tömören ismét:szerintem nem minden 40-es ilyen.
Első válaszadónak: 21 éves vagyok.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!