Miért gyógyul a bőr ilyen nehezen?
Igaz, a kamillás, pláne lanolinos termékek kifejezetten nyugtatják a bőrt.
Régebben létezett a hámosító Azulenol kenőcs, (talán gyógynövény boltokban még van) azt lehetett intim nyálkahártyára tenni, illetev olyan babakenőcsöket kell keresni amiben kamazulén (plusz lanolin esetleg) található.
Amúgy találtam itthon kamillás hidratáló kézkrémet, azt szabad arra a területre kenni?
Pont ilyen típus, tudom nem jó kenegetni össze-vissza mindennel. De ez bőrbarát állítólag.
Hát... kézrevalót? Én azt intim tájékra nem merném tenni.
Ismerem az Atrixot, régi, jó márka, glycerines kézkrém, és kézen nagyon jól hidratál, de ha van benne olyan összetevő, ami bőrre ugyan jó, de a nyálkahártyát csípné, akkor inkább nem. Nivea is jó krém, de ha csak kézkrém, oda nem tenném.
Akkor inkább baba krém.
Például ez lanolinos:
Szívesen. Én, és a húgom is jobban szeretjük a gyógynövényes dolgokat.
Olyanokat ajánlok leginkább, amiket ki is próbáltunk.
Örülök, ha használ, amit ajánlottam. :)
Köszi, a visszajelzést.
A kamilla kiszárítja a bőrt! ebben az esetben nem ajánlanám!
A tusfürdő is tartalmazhat olyan összetevőt, ami az érzékeny bőrt irritálja. Nézd meg az összetevőket és nézz utána, milyen hatásuk van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!