Miért nem rendeltetésszerűen használja sok férfi a piszoárt?
Figyelt kérdés
Mindig bele van dobálva néhányba még papírzsebkendő is, de a rágó az általános. Arról nem is beszélve, hogy még a fal is le van néha pisilve a piszoárok körül.2020. máj. 10. 10:22
3/8 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért mások az asztal alá ragasztják a rágót, eldobják a cigicsikket, szemetelnek, stb. Parasztok.
4/8 anonim válasza:
Kérdező én meg vissza kérdezek.Ahol piszoárok vannak hány helyen van mellettük elhasznált papír zsebkendő gyűjtő edény ? Aztán sok helyen elválasztó paraván sincs,és aki "lopva" megtörli,már dobja is oda .Nem fogja a helyet keresgélni,hova is dobhatná.
Voltam én karbantartó egy cégnél,ahol több nyilvános wc is volt üzemben. Annál mocskosabbakkal,mint a női vécék,még nem találkoztam.Remélem nem probléma ,hogy most nem sorolom fel az ott tapasztaltak.Másoknak is van gyomra .
Akkor most miről beszélünk ?
5/8 A kérdező kommentje:
13:45 : A férfiak vizelés után nem törlik meg, ezért találták ki a piszoárt.
2020. máj. 10. 15:15
6/8 anonim válasza:
Ezt is megkell minden héten kérdezni !
7/8 anonim válasza:
Ez anyira alando es unalmas kerdes mar. Sok sok valasszal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!