Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Húgycső viszketés mitől lehet?

Húgycső viszketés mitől lehet?

Figyelt kérdés

Először is leszögezném, hogy a vírus miatt már kb. 2 hónapja nem voltam sehol. Szóval hétfőn még semmi bajom nem volt, edzettem itthon minden oké. Aztán kedden ébredés után rosszul éreztem magam, és kiderült, hogy lázas vagyok. Szóval egész nap az ágyban voltam és aludtam. Másnapra el is múlt a láz, még nem voltam 100%-os,de már jól éreztem magam. Viszont ekkor kezdődőtt az időnként jelentkező, enyhe szúró fájdalom a húgycsövemben, illetve viszketés a cső vége felé. Ez azóta tart, semmi más baja nincsen. Nem piros, nem kell gyakrabban pisilnem, csak ennyi. Lehet, hogy elkaptam valamit úgy is, hogy nem voltam sehol, vagy lehet ez valami betegseg lefolyása, ami elmúlik? Egyik napról a másikra még sosem lettem hirtelen lázas, aztán nemibeteg előjelek nélkül . (ha ez számít még szűz vagyok, úgybogy lappangó dolog sem igazan lehet) Bocsi, hogy ilyen hosszú lett.

19/F

2020. máj. 8. 19:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen nem a házi orvos szakterülete,hanem az urológusé.

Hozzá nem kell beutaló sem.Ide menjél.

A belsejére a külsőleg használt gyógyszerek hatástalanok.

2020. máj. 8. 20:24
 12/15 A kérdező kommentje:
Urológián egyébként mit csinálnak? Ilyen tünetekkel vért is vesznek?
2020. máj. 8. 20:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

urológián is gyorstesztet csinálnak...pisi a pohárba, tesztcsík...oda menj, ahová hamarabb eljutsz! De menj orvoshoz és ne a nethuzsárokra hallgass, akik látatlanban ajánlgatnak gyógyszereketR

amúgy a vérvételnek mondjuk semmi értelme se lenne, inkább vizelettenyésztésnek

2020. máj. 8. 20:43
 14/15 A kérdező kommentje:
Most azok a fejlemények, hogy a fent írt tünetek elmúltak, cserébe a gátamnál (gondolom a prosztatám) nyomó fájdalom van
2020. máj. 10. 20:43
 15/15 anonim válasza:
Van azóta eredmény?
2020. jún. 1. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!