Kicsit jobbra hajlik a péniszem az baj?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdett el zavarni hogy a péniszem kicsit jobbra hajlik a végén. De nem nagyon de azért látszik.
Ez mitől lehet?
hogy túl sokat maszturbáltam eggyik kézzel? Vagy rosszul volt a boxerben?
Csak ez mennyire fog kinos lenni a szexben vagy mennyire lesz zavaró?
Esetleg lehet tenni ezellen valamit?
Ja és még fejlődő szervezet vagyok 17/f
Normális válaszokat kérek köszönöm.
2020. máj. 5. 08:06
1/10 anonim válasza:
Ez genetika, nem te tehetsz róla hogy görbe. Sokaknak jobbra vagy balra görbül, nem fog gátolni semmiben, a csajoknak se mérvadó ez.
2/10 anonim válasza:
Természetes h az ember aszimmetrikus. Próbáld meg az arcod egyik oldalát tükrözni photoshoppal. Meg fogsz lepődni. De a nők két melle sem egyforma nagy.
Nekem balra áll. Ennyi idősen háborodtam én is fel, hogy nem vagyok én balf...
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi még annyit hogy esetleg változhat ha másik oldalra teszem a boxerben vagy másik kézzel csinálom?
2020. máj. 5. 08:13
4/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, amíg a behatolást nem lehetetleníti meg, de nálad ilyenről szó sincs. Ellene sem tudsz mit tenni, felesleges aggódnod.
5/10 anonim válasza:
Nem baj, és egyáltalán nem zavaró :) A szexben sem lesz az és a partner számára sem :) Kínos meg végképp nem lesz. :D 20L
6/10 anonim válasza:
Hát, az elmúlt 25 évben nem változott.
7/10 anonim válasza:
Akkor van probléma, ha az elhajlás nem felel meg az EU normának.
8/10 anonim válasza:
Én világ életemben jobb kézzel csináltam és mégis balra hajlik egy picit. Ez nem olyan mint a kerítéstartó oszlop hogy megrángatod és arra hajlik majd. :D
10/10 szamo77db válasza:
Minden rendben! Ne idegeskedj miatta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!