Tul erzekeny makk, fityma felhuzasa, segitett valakinek ebben, tovabb birja sex kozben, en ugy veszem eszre h meg erzekenyebbe valt a peniszem ha fel van turve, mas mar probalkozott ezzel?
Kissé zavaros a kérésed! :-o
Jobb lenne, ha pontosan leírnád! Miről és mit szeretnél tudni?
Metéletlen embernek, ha egészséges, akkor a fitymája könnyen húzható hátra. Amennyiben nehezen megy hátra, majd még nehezebben vissza, netalán egyáltalán nem, akkor fitymaszűkülete van!
Nem vagyunk egyformák, merevedésnél egyeseknek magától hátramegy a fitymája, másoknál csak, ha hátrahúzza vagy közösülésnél tolódik hátra. A fitymával rendelkező férfiaknak a makkja érzékenyebb, mint a metélteknek. Mivel a metéltek makkja egész nap dörzsölődik, pontosabban érintkezik a ruházattal, így kis mértékben érzéketlenebbé válik. (persze nem nagy mértékben) De mivel mindenki más, így a makk érzékenysége is különböző.
Ha az a problémád, hogy nem bírod elég ideig, ebben a fityma helyzete nemigazán mérvadó! Ennek elsősorban lelki, pszichés okai vannak! (nem mellesleg, azok, akik hozzászoknak maszturbálás közben a gyors kielégüléshez, kevésbé bírják partnerrel a közösülést hosszabb ideig) De azt sem szabad elfelejteni, férfiakban is akadnak több menetes pasik. Egyesek többször tudnak elsülni, de jellemzően elég hamar mennek el.
Hátrahúzva szeretnéd hordani,csak nem megy?
Én úgy hordom évek óta,nagyon tetszik.
Mióta próbálod így hordani?
En azt ertettem, hogy talan az a gondod, hogy tul erzekeny a makkod es kerdezed, hogy ha hatrahuzott fitymaval hordod akkor kevesbbe lesz-e az.
Igen, ez segithet hisz ha hatrahuzva tartod a bort a makkodat sokkal tobb inger eri folyamatosan. Ez eleinte furcsa lesz, (pl sok erekcio) viszont idovel a bor megvastagszik rajta igy mar nem lesz annyira erzekeny. En azert probaltam, hogy taguljon a fitymam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!