Nagyon gáz a fitymaszükület műtét 26 évesen?
Sajnos húztam eddig húztam. Persze ez miatt nem is volt még szexuális kapcsolatom, de amúgy is elég gátlásos vagyok.
Elég súlyos fitymaszűkületről van szó, de nem tudom mit mondjak az orvosnak hogy miért nem mentem előbb, tehát félek és nagyon kínos ez...
Orvos nem hinné hogy kérdezne ilyet, hiszen ez nem az ő problémája volt, hanem a tiéd. Kvázi magadat szivattad csak vele, hogy eddig húztad.
Megvizgsál és elvégzi majd a szükséges beavatkozást, ne fog ott téged direkt kínosabbnál kínosabb helyzetbe hozni
Nem az a kínos hogy eddig nem foglalkoztál vele, hanem az ha ezután se fogsz.
Menj el nincs ebbe semmi.
#4 senki se tagadja hogy vannak egészségügyi okai a körülmetélésnek. akik ellenzik, azok a csescemőkori beavatkozást ellenzik, amikor semmi egészségügyi oka nincs, csak olyanok, hogy "minden férfi meg van vágva a családban", "így higiénikus", "legyünk rajta túl kiskorban" stb.
párom amúgy 21 volt mikor megműtötték. 1 hónapig kellemetlen volt, azóta nagyon örül hogy túllett rajta.
De gondolom most a koronavírus miatt nem lehet egy darabig, mert ez nem sürgősségi eset...
Sajnos egyszer volt parafimózis is, de sikerült végül visszarakom a helyére...
Köszönöm.
És akkor 29 éves korodig szűkülettel éltél? Addig nem is volt nemi kapcsolatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!