Nyugtató krém fityma nyújtására körülmetélten?
13 évesen metéltek körül, most 20 vagyok. Elkezdtem kézzel nyújtani megmaradt bőröm, hogy visszaállítsam és fedje megint a makkom. Már van is pár mm-nyi sikerem, de fáj a húzkodástól és elég érzékennyé vált, plusz nem akarom, hogy véletlen megrepedjen a bőröm ott vagy valami hasonló.
Szóval mivel tudnám kenegetni, hogy jobban bírja most ezt az időszakot, ameddig helyreállítom?
Üdv
Én a helyedben nem próbálkoznék e fajta kísérletekkel. Megvan az oka annak gondolom ha körűl kellett metéljenek. Mi az oka igazából annak hogy vissza akarod nyújtani a bőrt, téged vagy esetleg a barátnődet zavarja?
Esetleg attól félsz hogy a csajokat fogja zavarni, aki ez miatt nem tud téged elfogadni, azt ne vedd komolyan, ha esetleg ez áll a háttérben.
Ha mégis úgy döntesz hogy tovább szeretnéd ezt a folyamatot folytatni, a Lidokain alapú kenőcsöket tudnám ajánlani a problémádra. (De hallgass meg kérlek mást is, lehet hogy mondanak jobb megoldást is. Üdv: Laci
Szia!
A neten olvastam erről, sztem te túl hirtelen nyújtottad. Angolul találsz segítséget, nem itt. Volt is videoblog a foreskin restoration hibáiról, nézz körül.
www.foreskinrestore.com
Útmutató a helyreállításhoz:
És ha nehéz a szöveg: a googlefordító a barátod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!