Seb a péniszen?
Figyelt kérdés
HPV-s szemölcseim vannak a péniszemen, többször voltam leszedetni már, a covid miatt most viszont nem akartam elmenni orvoshoz, ezért kipróbáltam egy házi praktikát: [link]
Egy egész éjszakára rajta hagytam a citromhéjat, és sebesre marta a bőrt reggelre, ez volt 2 napja nem igazán látom, hogy elkezdene gyógyulni. Mi a legrosszabb forgatókönyv illetve mi a legjobb ami most történhet vele?
2020. ápr. 20. 12:12
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Már megbocsáss, de egy noname weboldal alapján ilyen kuruzslásba belefogni nem vall túl sok észre.... A voccbeli "lerohad az magától is" jutott eszembe.... És ez nem a szemölcsre vonatkozik...
3/5 A kérdező kommentje:
A baj már megtörtént, hogy hülye vagyok-e vagy sem az is mellékes. De egy számomra ismeretlen szituációba kerültem, és jelenleg orvoshoz eljutni se túl egyszerű.
2020. ápr. 20. 12:39
4/5 anonim válasza:
Én is csináltam hülyeséget nyugi, igaz az gomba volt nem szemölcs... Fogtam az antibakteriális kézfertőtlenítőt és jól áttöröltem a nemi szervem A-tól Z-ig, aztán úgy begyulladt, hogy a nemi gondozóban kötöttem ki. Szóval mindenképp menj bőrgyógyászhoz, mert egy gombát még ki lehet írtani házilag (De nem úgy ahogy en csináltam), de szemölcsel én nem kísérleteznék.
5/5 anonim válasza:
A jo hir az, hogy a citrom fertotlenito hatasu, csak kimarhatta. De tenyleg tilos barkacsolni! Neten ha keresel, azert ismert patika vagy orvosi magazin legyen a forras.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!