Peniszgomba utan mikor lehet szeretkezmi?
Figyelt kérdés
Par napja elkaptam a peniszgombat, kb 2-3 napja kenegetem es mintha olyan lenne mint amilyen elotte volt, magyarul ugy erzem hogy meggyogyult, ettol fuggetlenul mikor lehet tolni a dolgot?2020. ápr. 12. 19:42
1/8 anonim válasza:
Gumival simán. Egyébként kérdezd meg a dokidat
2/8 anonim válasza:
Bármikor, amikor képes és hajlandó vagy a farkadra gumit húzni. Gyk: az minden szXrtól megvéd és a nődet is.
3/8 A kérdező kommentje:
Gumi nélkul lenne, gumival en se szeretem meg o se
2020. ápr. 12. 19:48
4/8 anonim válasza:
A barátnődet is kezeltétek, ugye? Mert ezt elkapta tőled. Szájpenésze is lehet, hüvelygombája is. Oda vissza fogjátok fertőzni egymást az örökkévalóságig, ha teljesen ki nem gyógyultok belőle mindketten.
5/8 anonim válasza:
A barátnődet is kelkene kezelni, mert mint a ping-pong labát adogathatjátok egymásnak.
6/8 anonim válasza:
1 szex 1 hét tünetmentes időszak után, ha mind a kettőtöket kezelték
2 gumival SE, mivel a gomba ellen nem béd 100%ban
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor ha most per pillanat nem mehet, mikor tolhatjuk legkozelebb?
2020. ápr. 12. 20:12
8/8 anonim válasza:
Először a párodat is kezelni kell. Miután ő is volt kezelve 1 hét tuti biztos tünetmentesség. Vegyétek komolyan mert ahogy mondták oda vissza fertőzhetitek egymást és egy jó ideig megkeseríthetitek a szexuális életeteket, főleg a nők eseteben náluk egy gombás fertőzést kikezelni kesz borzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!