Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 éves srác vagyok, a pénisze...

14 éves srác vagyok, a péniszem mérete 11 cm, ez változhat még?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 01:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Jólvanna XD. De legalább nem az a amerikai hályas hamburger zabló vagyok, henm imádok mozogni de vmiért nem sikerül fogyni, sportolik is meg napi szinten mozgok több mint 2 órát.
2010. júl. 29. 14:29
 12/19 anonim ***** válasza:

az izom nehezebb mint a zsír, szal nem biztos hogy hájas vagy

a 11 centin meg ne aggódj fog még nőni

2010. júl. 30. 15:06
 13/19 anonim ***** válasza:
60%

19 vagyok, és már 12 évesen is 11 cm volt a hossza. Azóta sem nőtt, maximum ha nagyon kanos vagyok és nem szexeltem már jó ideje, akkor milliméterekkel hosszabb, de ennyi.

Az igazi lényeg a vastagság egy nőnél, és a hozzátartozó, vele szembeni viselkedés... mennyire szereted, mennyire vagy vele érzéki stb. A nőknél ezek is számítanak!

Ui.: Csak ne legyél papucs!

2010. aug. 2. 07:05
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

Az emberi test növekedése általában 26 éves korig tart. Ide a penis is beletartozik.

Bátran reménykedj, a tiéd is fog még nőni.

2010. aug. 2. 09:02
 15/19 anonim válasza:
Igen, még csökkenhet :) Szard le öcskös, működjön jól, az a lényeg. És nőhet simán.
2010. aug. 2. 09:49
 16/19 anonim válasza:
erdekes h a vastagsag szamit nekunk noknek 07;05 ezt azert mondod h vigasztal !!!meg magad es amugy igen 100% h noni fog!!!amugy tenyleg nem feltetlen a meret szamit de .......szoval nekunk se mindegy mekkor ahogy nektek se mindegy milyen szuk a juk vagy mekkora a cicko nekunk mert lenne mindegy?nem bantani akarlak hidd el noni fog nem kell elkeserdni mar 15 cm az jo ha srac feltud izgatni egy not hasznalja ujat nyelvet es nem csak dur bele nyomom:Dtalakoztam mar nagyobal aki bene volt es kicsivel aki jovolt szoval nah nem kell agodni de az jo h a nagy es tudod hasznalni:D nalunk 30% a meret lenyeg 70% a tobbi nalatok meg forditva !!!14 eves vagy meg rengeteget nohet !!!
2010. aug. 3. 08:58
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi a nyugtató szavakat, de nagy a testsúlyom és sportolok is régóta meg minden, de várom hogy nyúljak és reménykedem hogy a péniszem is nőjön egyúttal.De a kövérség befolyásolhatja, hogy mekkora?
2010. aug. 3. 17:52
 18/19 anonim válasza:
jó h fog szal nyugi =)
2010. aug. 3. 19:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Erre ma már van gyógyszer. Legjobb, ha elmégy endokrinológus (hormontudós) szakorvoshoz. Ő egy laza, tényleg nem fájdalmas injekciókúrával segít rajtad. Ennek előfeltétele, hogy a testmagasságod elérje a normális szintet. A fokozott férfihormon adagolás ugyanis a csontok növekedésének lezárását okozza. Ez egy egyszerű röntgenvizsgálattal is eldönthető. Nem törődj bele. Magyarország a pénisz méretet tekintve Európában a 4. legjobb (Franciaország, Svédország és Észország után - meg fogsz lepődni: 14,99 cm-rel!. A pénisz mérete tehát messze elmarad a "Scheider Fáni" által megkívánt 20 cm-től, az csak kevesek kiváltsága. Az átlagszint elérése viszont számodra sem utópia. Pár szúrást ugyan el kell szenvedni, dehát ez nem ár érte.
2010. aug. 3. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!