A heréteket, hogy borotváljátok?
Figyelt kérdés
Nem érzékeny ott a bőr?2020. márc. 31. 21:58
1/7 anonim válasza:
a herémet sehogy. max a zacsit, hehe.
na szóval, nem. szerintem ott még egyszer sem vágtam meg. nyilván ésszel kell bánni a pengével.
2/7 anonim válasza:
Nekem van egy Philips testszőr nyíróm, ahhoz van több féle fej 1mm-től 10mm-ig, felteszek egy kicsik nagyobb fejet és azzal óvatosan végig megyek rajt. Igaz így nem lesz teljesen borotvált, de nem is csupa szőrös.
3/7 anonim válasza:
Nem borotválom csak az arcom.
Bár azt is max szakállvágóval.
4/7 anonim válasza:
Minek borotválni? Egészségtelen. Másrészről úgy néz ki, mintha egy ovis kisfiú @-a lenne. Nincs senni férfias benne.
5/7 anonim válasza:
Ott egyáltalán nem olyan érzékeny a bőr, nekem ott még sosem pattogzott ki borotválás után. Nyilván másabb technikát igényel, ki kell feszíteni a bőrt rajta.
Szerintem ha máshol nem is, de a zacskót érdemes szorteleníteni, nem néz ki jól azon a centis szőrszál.
6/7 anonim válasza:
Durva szemcsés csiszolópapírral dörzsölöm le róla a szőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!