Miért van az, hogy a péniszem nem nőtt nagyobbra?
Ez a kérdés, nem egy átlag faszméregető, avagy kifaggató, szimplán érdekel, hogy miért.
Ez is bele van kódolva a genetikánkba?
18 éves vagyok 195 magas, 51-es lábam van, hatalmas kezeim.
Adott lenne, hogy a hímtagom is hasonlóan nagy, nemde?
Mindössze 16cm-re nőtt.
9-es teljesen egyetértek, nem is azért kérdem, csak szimplán foglalkoztat a kérdés biológiai szempontból.
10-es köszönöm szépen a választ, erre voltam kíváncsi.
Csak? Csak???!!!!
16 centi az átlag felett van. Az ázsiaiak pedig azért húzzák le, mert a péniszméret statisztikákat két fő módszerrel állítják össze. Kikérdezéssel és méréssel. Van amikor bemondásra elhiszik, és van amikor mérik centivel.
Ki nem találod, hogy melyik módszer eredményez magasabb átlagot. És azt sem fogod kitalálni, hogy a világ melyik részén végezték a legtöbb bemondásos és a legtöbb centizős felmérést.
Láttam már alacsony embert aránytalanul nagy szerszámmal és nagyon magas fiút egészen kicsivel - teljesen biztos vagyok benne, hogy semi összefüggés nincs a magasság, lábméret, tenyér nagysága és a pénisz hossza között.
Az a "mindössze 16 cm" pedig egészen jónak mondható, jól használható, akár genetika, akár nem. Lényeg, hogy jól működjön, jól használd!
A "semmi"-t pedig véletlenül gépeltem el az imént, hogy egyetlen "M" betű jutott a közepére.
Bocsi!
Csak a szimpla jó szándék vezérelt és a segítségnyújtás. Ezért háborít fel....
De ebben hogy "igen, csak genetika" ezen mit kell lepontozni? Tán nem igaz? Ha nem igaz akkor el lehet mondani hogy miért nem, de neeem, ezeknek a majmoknak csak az megy hogy piros kéz azt xeli is ki az oldalt. Mégis mi a f**zom döntené el azt hogy kinek mekkora a p*cse vagy hogy milyen magasra nő mintsem a genetika?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!