Makacs pénisz gomba?
A legnagyobb baj az, hogy a gomba az csak tünet. Igazából a valódi ok valami más betegség (pl cukorbetegség) vagy csak sima immungyengeség. Nekem ez utóbbi van, a legegyszerűbben teljes életmódváltással lehetne teljesen kikezelni. Már elhagytam a dohányzást, meg igyekszem figyelni a táplálkozásomat, de ez kevés. A napi 8 óra ülőmunka, kis stresszel nagyon nem tesz jót. De még ha sportolásra rá tudnám venni magam, az sem biztos, hogy segítene, mert a ma kapható zöldségek igencsak gyérek.
Én urológusnál voltam, ő azt javasolta, hogy az eleján naponta 3szor, majd fokozatosan csökkentve heti egyre Betadineozzam be (csak simán pár cseppel be kell masszírozni :) ). Azóta mondhatni tünetmentes vagyok, de ha kihagyom a heti okosságot, akkor visszajön. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!