A férjemnek merevedési zavar van. Próbálunk valami gyógyszert találni rá a Boom boom extra készítményről mi a véleményetek? Esetleg más potencianövelő bevált?
Itt egy kis segítség, hogy mire érdemes figyelnetek, ha rendeltek:
Egyre több rémtörténetet lehet hallani a fórumokon beszerezhető cuccokról, meg a nem annyira magyaros oldalakon árult cuccokról, amik bajt is csinálhatnak. Egyetértek az előttem szólókkal, a doki a legtutibb.
A 10-es válasza totál igaz.
Saját tapasztalatból ugyan ezt mondhatom.
Próbáld a férjedet szexis fehérneműben "elcsábítani"... legyél kezdeményező a szexben és kényeztesd.
Próbáljatok ki szexuális játékokat, eszközöket, amivel érdekesebbé, színesebbé tehetitek az együttlétet.
Találjatok ki új dolgokat, amit eddig nem csináltatok.... új helyen... más pozitúra...
Próbáltam a kamagrát gélben és tablettában is de fejfájáson kívül más nem volt.
Boom Boom az bejött sokáig állt és birtam is sokáig.
Most a Power Goldot próbáltam az is bejött.Semmi fejfájás ,működött a szerszám rendesen.
Az agy adja ki a parancsot a pénisznek a merevedésre ha az agyban meg van az izgalom...
Új pozíciót vagy valamilyen szexuális játékszert kell kipróbálni... esetleg bevonni harmadik személyt.
Kérdező!
Akkor csak használt a Boom Boom, és az visszaadta az önbizalmát.
18!
Ezektől még nem fog felállni a farka. Van amikor csak a szer segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!