Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A férjemnek merevedési zavar...

A férjemnek merevedési zavar van. Próbálunk valami gyógyszert találni rá a Boom boom extra készítményről mi a véleményetek? Esetleg más potencianövelő bevált?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy el kellene mennie orvoshoz. Valószínűleg életmódváltásra van szüksége, ezt már mindketten sejtjük. A válaszolók a potencianövelő től írjanak, mert erről kérdeztem.

2020. márc. 9. 11:54
1 2
 11/19 anonim válasza:
65%

Itt egy kis segítség, hogy mire érdemes figyelnetek, ha rendeltek:

[link]

Egyre több rémtörténetet lehet hallani a fórumokon beszerezhető cuccokról, meg a nem annyira magyaros oldalakon árult cuccokról, amik bajt is csinálhatnak. Egyetértek az előttem szólókkal, a doki a legtutibb.

2020. márc. 11. 12:29
 12/19 anonim válasza:
60%

A 10-es válasza totál igaz.

Saját tapasztalatból ugyan ezt mondhatom.

Próbáld a férjedet szexis fehérneműben "elcsábítani"... legyél kezdeményező a szexben és kényeztesd.

Próbáljatok ki szexuális játékokat, eszközöket, amivel érdekesebbé, színesebbé tehetitek az együttlétet.

Találjatok ki új dolgokat, amit eddig nem csináltatok.... új helyen... más pozitúra...

2020. júl. 1. 07:57
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszi, megoldódott!!!
2020. júl. 3. 08:45
 14/19 anonim válasza:
100%
Mi segített végül?
2020. júl. 11. 21:03
 15/19 anonim válasza:
100%
tuti h segített valami gold power, dragon power vagy boom boom, torito és társai.
2020. júl. 19. 11:11
 16/19 A kérdező kommentje:
14-es, szerintem egy csomó minden közre játszott (stressz), aminek a nagy része elmúlt, megoldódott. Vettem neki Boom boom Extrát, azt elhasználta, azóta minden rendben. Én azt gondolom, inkább a sok stressz jelenhette a gondot, ami a kérdésem után még hetekig fennállt, sőt fokozódott. (haláleset a családban, stb.) Eléggé rájárt a rúd akkoriban a férjemre, végülis nem csoda, hogy nem sikerültek az együttlétek. Köszönöm mindenkinek az érdeklődést.
2020. júl. 22. 10:38
 17/19 anonim válasza:

Próbáltam a kamagrát gélben és tablettában is de fejfájáson kívül más nem volt.

Boom Boom az bejött sokáig állt és birtam is sokáig.

Most a Power Goldot próbáltam az is bejött.Semmi fejfájás ,működött a szerszám rendesen.

2021. febr. 28. 03:33
 18/19 anonim válasza:
60%

Az agy adja ki a parancsot a pénisznek a merevedésre ha az agyban meg van az izgalom...

Új pozíciót vagy valamilyen szexuális játékszert kell kipróbálni... esetleg bevonni harmadik személyt.

2022. márc. 6. 04:59
 19/19 anonim válasza:

Kérdező!

Akkor csak használt a Boom Boom, és az visszaadta az önbizalmát.

18!

Ezektől még nem fog felállni a farka. Van amikor csak a szer segít.

2023. márc. 30. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!