Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől mehetett össze ennyire...

Mitől mehetett össze ennyire a péniszem?

Figyelt kérdés
Egy pár napja kb 13/14 cm volt a péniszem a tenyeremtől hosszabb volt merev állapotban, most reggeli maszturbálásnál kőkeményen állt, és még csak végig sem ért a tenyeremben! Megmértem és nagyon kőkemény állapotban épphogy 11 centi hosszú de valamivel vastagabb mint volt! Ez mitől lehet? Nem elmértem mert látom hogy jelentősen kisebb lett! 21 éves vagyok
2020. márc. 5. 08:25
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Talán valami más elfoglaltságot keress, mielőtt az hallucinálod, hogy eltűnt végleg. :) Nyugi.
2020. márc. 5. 08:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem hallucinálok sajnos 2x is megnéztem hogy mivan.. :/ kicsit aggaszt még csak egy nővel volt szexuális kapcsolatom de benne is alig éreztem :/
2020. márc. 5. 08:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én péniszem mérete is elég széles határon mozog..

Azért nem mindegy, ha egy hosszabb előjáték és szexnél méred, vagy önkielégítésnél..

2020. márc. 5. 09:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Így van ez, idővel a keze nő meg az embernek.
2020. márc. 6. 13:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Pár nap alatt? Ez furcsa! Az időseknél valóban zsugorodik a hormonális változások miatt, de az több éves folyamat. Olyan előfordulhat szerintem, hogy hosszabb "játszadozás" alatt a vér jobban ki tudja tágítani az ereket. Ha betegség, akkor talán a tartó inak vagy szalagok vagy mik elsőt adhatnak, és nem tud úgy kinyúlni a testéből. De nem tudom van e ilyen. Ha ennyire biztos vagy benne, keresd fel az urológiai szakrendelést.
2020. márc. 7. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!