Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szívató gombás fertőzés...

Szívató gombás fertőzés mennyi idő míg teljesen elmúlik?

Figyelt kérdés
Már 4honapja kezdtem el kezelni orvosi(urulogus) utasításàra már kezd javulni de ez normális hogy ilyen sokáig tart?

2020. márc. 2. 11:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

3-as:

Nekem a tusfürdő ütötte egyszer ki.

Amit javaslok, hogy próbálj meg.

Használj olyan tusfürdőt, ami illatszer mentes, nekem ez vált be BABYDREAM EXTRA SENSITIVE FÜRDETŐ ÉS SAMPON.

Az ára nem veszés, a rossmannban kapható, igaz babáknak van, de sokkal jobb, mint a baba tusfőrdü, ami engem szintén kiütött.

Érzékeny sok mindenre a bőröm.

És amit ajánlok mellék, kenegesd kókuszolajjal. Szintén illatmentes, és nem irritálja a bőrt.

Mindenképp ajánlom ezt a két kombót, akinek száraz a bőre és érzékeny.

2020. márc. 2. 19:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez nem babaolajos tusfürdő, ez speciális gyógyszertári:

[link]

Bőrgyógyászom mondta, szóval ennek nem szabad szétcsesznie.

Ott van a leírásában:

24 órán át tartó hidratálást és kényelmes komfortérzetet biztosít, már az első zuhanyzás után.

Tulajdonságok:

Az egész család részére, már újszülött kortól is*

Arcra és testre egyaránt használható

Száraz, nagyon száraz, atópiás bőrre

Textúrája lágy, nem zsíros, nem ragad, könnyen leöblíthető

26 potenciális allergéntől mentes gyümölcs- és virágillat, az erdő esszenciájával

Biológiailag biztonságos összetétel

Hipoallergén

Parabénmentes

Szappanmentes

Tartósítószermentes

Nem tartalmaz mesterséges színező anyagokat

* kivéve koraszülött babák.

A Bioderma Atoderm Olajtusfürdő egyedülálló összetételének köszönhetően nyugtatja és védi a bőrt a külső környezeti ártalmakkal szemben:

Növényi biolipidek (kókusz- és napraforgóolaj-észterek): a megfelelő lipidréteg újjáépítése révén erősítik a bőrt, enyhítik a bőrfeszülést és csökkentik a bőrirritációt.

Skin Barrier Therapy ®: biológiailag aktív hatóanyagai révén meggátolja a Staphylococcus aures baktériumok adhézióját, amely a bőrszárazság és bőrirritáció súlyosbodásáért felelős.

PP vitamin: stimulálja a lipidszintézist a bőrben, ezáltal segít újjáépíteni a bőr természetes védelmi rendszerét. A bőr újra simává és rugalmassá válik, visszanyeri és hosszú távon megtartja kényelmes komfortérzetét.

2020. márc. 2. 20:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha nem jön be a link, akkor ez:

[link]

Nekem antibakteriális fertőtlenítő cseszte szét, ami állítólag nem csak kézre, hanem bőrre is jó, jobban mondva egy bőrfertőtlenítő, de mind1 is most.

Már nem merek mást rákenni, csak amit felírtak.

Bepanthent dobálom rá mint állat, az úgy se árt neki, a tusfürdőt meg majd ésszel.

2020. márc. 2. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!