Ez szerintetek normális, vagy valami baj lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A napokban vettem észre, vagyis már régebben is észrevettem, de valahogy most irányítottam ez iránt több figyelmet, hogy a jobb oldali herémnél egy kb. 4 centi átmérőjű olyan mintha egy kis here lenne/van. Szabadon mozgatható a jobb herénél, nem fáj, semmi féle problémám nincs, nyomásra érzékeny. Nagyon stresszelek emiatt, hogy rák esetleg, vagy valami nagyobb baj lehet ez. Már nem merek neten nézelődni ezután.
2020. febr. 28. 22:28
1/4 anonim válasza:
menj orvoshoz vele, ne itt irj ki mindennap egy új kérdést róla
2/4 A kérdező kommentje:
Nem akarok minden nap kitenni erről egy kérdést. Gondoltam hátha valaki aki jártasabb tudna valami konkrétat mondani. Orvoshoz meg iszonyatosan félek elmenni.
2020. febr. 28. 22:39
3/4 anonim válasza:
NEten keresztül senki nem tud pontosabbat mondani
Orvoshoz meg el kell menni, attól, hogy nem mégy, nem lesz jobb és ha elmégy, sem lesz semmi rosszabb, csak megtudod, hogy van-e bajod, meg ha igen, micsoda és mit lehet vele kezdeni.
Szerintem a rák valószínüleg kizárt a tüneteid alapján.
4/4 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, ennél jobb tanács nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!