Magas vagy alacsony a tesztoszteron szintem? Merevedési zavar.
Hello 16 eves vagyok es merevedesi zavarom van arra mar rajottem. Kb 5-6 mp ig all utana elkezd lankadni, neztem hogy attol lehet ha alacsony vagy magas a tesztoszteron szint. Kb mindig hajnalban alszom el es 6 korul kelek , de neha elalszom delutan . Ha normalisan alszom javulnifog a dolog? Illetve a magas tesztoszteron szintnel neztem tulzott szornovekedest es nagyon szoros lett a labam, ha erosebben megfogom a hajamat akkor az is hullik. Valakinek
Valami otlet hogyan hozhatnam helyre a merevedesi zavart?
"Kb mindig hajnalban alszom el es 6 korul kelek"
Ebbe simán bele lehet halni, de ha szerencséd van, előtte még lesz valami külön károsodás.
Amúgy ez nem egészségi kérdés?
Nálam ugyanez volt egy az egyben, klasszikus alacsony tesztoszteron.
Igazéból én úgy értem el,hogy doppingoltam és utána leállt a tesztoszteron termelésem.
Úgy tudod rendbe rakni,hogy felkeresel egy jó dokit és ő segít visszaállítani.
Saját magaddal akarsz kiszúrni?
Esetleg egy életre?
Ez jó ötlet volt, de 1 hónapig tegyél rá még fél órát, mert valószínűleg hátralékod van.
Az orvos pedig azért kell, mert lehet hormonzavar is, ahogy mondtad.
Hormonvizsgálat kell.
Menj el hormonvizsgálatra, nálam is ez volt nem kell félni.
Kérj időpontot endokrinológiára.
Férfiaknál az a szerencse a nőkkel ellentétben,hogy ha el is rontották a hormontermelésüket azt ugyanolyan jóra vissza lehet hozni csak tényleg menj el.
Endokrinológia és ott egy hormonszint vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!