Szexuális együttlét után egyből tünet?
Igazából máig nem sikerült rájönnöm, hogy maga az aktus közben szedtem valami gombát/fertőzest össze, az óvszer allergiás reakciója, vagy a bőrfertőtlenítő hatása lehetett az intim területen..
És mivel ez volt az első szexuális együttletem, jól meg is szívtam es beparáztam :D Így elmentem orvoshoz, szűréshez meg mindenhová.
Először a makkomon voltak kisebb kiütések meg a fitymám úgy bevörösödött, hogy haldokoltam a fájdalomtól.
A makk kíütés és a gyulladás azóta elmúlt, mert krémeztem, de még a fitymámon enyhe égő érzést tapasztalok, ezen kívül semmi más nincs.
Travocortal kezelem magam, amitől már javult az állapotom.
Voltam szűrésen is, húgycsőböl vett minta negatív lett nemi betegségek szempontjából.
Illetve annyira f*stam, hogy elmentem HIV szűrésre is, ami szintén negativ lett.
Szemölcsök pedig nem jelentek meg a nemi szervemen.
De nagy valószínűséggel a tisztálkodó szer válthatta ki gyanúm szerint, mert antibakteriális hatású volt. Ez okozhatott gombát, baktériumot, vagy irritációt szerintetek?
Egy alkalmi tapasztalt csaj volt :D
De ez ilyen fertőtlenítő kendő volt, én hülye meg a makkomat és fitymámat is áttöröltem vele. De amúgy minden óvszerben történt, bár az is lehet, hogy az váltott ki valami allergiás reakciót. Ja meg kifelejtettem, hogy volt teljes vizelet vizsgálat is ami szintén negatív lett. Urológusom szerint hámsérülés okozta bakteriális fertőzés.
A makkodat gumi vèdte tehát nem a csajtól kaptál el valamit.
Allergia vagy az óvszerre vagy a bőrfertőtlenítőre.
Mondjuk nem èrtek hozzá de szerintem a bőrfertőtlenítőtől lehet.
Sajnos a gumit nem tudom már milyen volt, mert gondolom mindegyik más összetételű.
Annyit tudok, hogy a Durex óvszerre nem vagyok allergiás, mert azt már próbálgattam korábban.
Mindenesetre, remélem a Travocort beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!