Ilyen szigorúan be kell tartani egy labor vizsgálatot?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak formaiság?
Na és ha, én gombaölő krémet használtam előtte meg vizeltem? Mert már nem emlékszem pontosan, csak befutottam a rendelőbe, ilyeneket szóvá se tettek és levették a mintát.
2020. febr. 17. 15:08
1/5 anonim válasza:
Természetesen ilyen szigorúan be kell tartani, ha valós eredményt akarsz kapni.
2/5 anonim válasza:
Laborba csak úgy befutni nem lehet,oda mindenképp orvosi beutaló kell.Az orvos ráirja a papirra,milyen vizsgálatot kér .Ezek a vizsgálatok nem ingyenesek,a Tb fizeti ki a labornak. Kicsit kamus ez a kérdés .
3/5 A kérdező kommentje:
Nemi gondozóban vették le a mintát, jó ez nem laborba volt, azt meg tovább küldték a laborba. Nem készültem fel rá, hogy mintát is vesznek. Előtte meg gombaölő kenőcsöt használtam amit az orvos felírt, de ezt ők is tudták.
2020. febr. 17. 16:48
4/5 A kérdező kommentje:
Persze azt a kenőcsöt a vizsgálat napján nem használtam, mert akkor letusolva mentem oda tisztán. Vizelet meg kb 1 órányi lehetett bennem. De feltételezem, hogy ez nem komoly gond, mert komoly berendezésekkel vizsgálhatják. Bőrgyulladásos tünet miatt mentem.
2020. febr. 17. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!