Fiúk nektek volt már éjszakai magömlésetek?
Figyelt kérdés
Hogy történt? Álmodtatok és a bement az eredmény? Mire keltetek fel az élvezesre? Stb?2020. febr. 16. 08:28
11/18 anonim válasza:
Igen nekem volt legelőször 15 éves koromban. F.
12/18 anonim 

válasza:

16 éves koromig gyakorta előfordult. Azóta viszont folyamatosan volt/van partnerem, így vénségemre már azt is elfelejtettem, milyen az.
13/18 anonim 

válasza:

Nekem is volt már nagyon sok éjszakai magömlésem. 17/f. Elejénte fura érzésed lesz még álmodban is amikor kijön az ondó. Meg sajna ott tud maradni a nyoma. És sajna többször kelletem már fel rá. Meg viszonylag kb 2-3 naponta van nekem. Ha van kérdések csak írj!
14/18 anonim 

válasza:

Nekem többször is volt, és mai napig szokott lenni.
17/18 anonim válasza:
A legelső is éjszaka volt álmomban. És általában most is éjszaka szokott lenni. De volt már nyílvános helyen is ami néha ciki volt.
18/18 anonim 

válasza:

Volt és van. Általában egy nagyon kellemes álommal jár és szinte mindig felébredek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!