Nekem a peniszem nem tudom miert de nem felfele kunkorodik hanem lefele, allo helyzetben! Ez bajt jelent?
KEdves Kérdező!
A kisfokú görbület teljesen normális. Ha súlyosabb a görbület, az utalhat betegségre. Keress fel egy orvost, vagy küldj egy fotót az e-mailemre, mert látatlanban nem lehet megmondani, hogy a görbületed kóros-e.
Üdv: dr. Szalai Krisztián
nem most látom először, hogy dr szalai krisztián arra bíztat fiúkat, hogy péniszükről képet küldjenek a mailcímére...
kattekop
Kedves utolsó Hozzászóló!
Szerinted látatlanban hogyan állapítsam meg, hogy kóros, vagy normál a görbülete? S ha figyelmesebben olvastad volna a hozzászólásomat, akkor azt is írtam, hogy forduljon orvoshoz!
Ne aggódj, a paranoia gyógyítható. De a rosszindulat nem.
Üdv: dr. Szalai Krisztián
Szerintem ha nagyon ferde és ha szükségét érzed akkor fordulj orvoshoz! De tudod senkinek sem egyforma van akinek kicsit elgörbült. De semmi gáz kissé nekem is balra áll :)
Attól még ugyanúgy használható a szerszámod
Sziasztok!!!
Nekem is enyhén balra néz a péniszem!!! Ez nem gond...?mert most jutottam doa,hogy már kéne használni,de félek,hogy beégek a bnőm előtt!!!
Kérlek VÁLASZOLJATOK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!