Valaki-nek valami tipp?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy túlzott maszturbáció okozhat e gyulladást a herében... nagyon megijedtem mert mostanában érzékeny kezdett lenni és van valami csomószerű, de azt mondták hogy az a mellékhere, kaptam beutalót urológushoz de nagyon félek, hogy mi lesz... valakinek valami tipp?
ja és azt mondta a körzeti hogy majdnem biztos benne hogy elmúlik az eggyik vezeték gyulladhatott be, de akkor is ilyesztő
2010. júl. 23. 10:18
1/3 anonim válasza:
Szia! Azt tudom tanácsolni hogy egy darabig pihentesd a dolgot, nyugi én is férfiből vagyok tudom nehéz de hát ez van. Ne csináld túl sűrűn mert gondok lehetnek belőle és nem is egészséges rontja a spermák minőségét, (heti 1-2a normális). És használhatsz étrend kiegészítőket, valamint szigorúan tartsd be az orvos előírásait, a nemzőképességedbe is kerülhet! Egyébként semmi gond nem lesz kitartás! ;)
2/3 anonim válasza:
"Kimutatták továbbá, hogy férfiaknál a rendszeres maszturbáció (pontosabban a szexuális aktus nélküli ejakuláció) segít megelőzni a prosztatarákot, mert kiüríti a felhalmozódó rákkeltő anyagokat."
"Nem egészséges, rontja a spermák minőségét."-ilyen marhaságot is rég hallottam...
3/3 anonim válasza:
Előző válaszolónak üzenem : Én írtam és a tulzott mennyiségű masztrubáció rontja a spermák minőségét, ez bizonyított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!