Mikorra fejlődik ki az arcszőrzetem?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, és az osztályban már mindenkinek nő az arcszőrzete, csak nekem nem nőtt.. IDÁIG.. Nagy meglepetésemre kb 2 hónapja úgy megindult az államon, meg a bajszom, hogy már sűrű, erős szőrzetem van ezeken a helyeken. De azóta semmi. Persze nyilván nem egyről a kettőre megy a dolog, de így előreláthatólag mikorra fog kifejlodni az egész arcomon? Meglehet így állapítani? Ja, és ha ez segít, az ősöknek 2 generációra visszamenőleg sűrű, erős arcszőrzetük van.2020. febr. 5. 18:29
1/2 anonim válasza:
Nem vagytok ám egyformák növekedés szempontjából,csak életkorilag.Nyugi,te is ki fogsz szőrösödni,akkor meg az lesz a baj.
2/2 anonim válasza:
Egyénenként függ. Van olyan haverom akinek 29 éves létére csak a bajusz részen és az állán nőtt ki kis szőr. De középsuliban volt olyan osztálytársam akinek 16-17 évesen már olyan arcszőrzete volt, mint egy harmincas férfinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!