Férfi fanszőrzettel kapcsolatosan kérdeznék: Vannak olyan fiúk kik soha nem borotválják vagy nyírják?
Legalabb rovidebbre vagni, emberek!!!
N
Nekem nagyon szőrös, a zacsi nem, fecskét hordok, abból is bőven kilóg, de sose borotváltam, azért vagyok férfi hogy szőrös legyek. Pont múltkor egy csíkot beleborotváltam kíváncsiságból a comb hajlatban és másnap már úgy szúrt hogy alig vártam mikor nő meg. Szóval kegyetlen kellemetlen érzés volt a 10 centis csík is amibe beleborotváltam, de nem is simára, csak pár szálat kapott el. Ahhoz hogy ne szúrjon mikor a nadrág hozzáér, kb minden este babapopsi simára kellene borotválni. És nyilván a nőnek se kellemes ha borostás farok bökdösi. Aki azt mondja hogy nem lesz nője ha szőrös alul, annak nem a szőr az oka.
31F
Hú de igénytelenek vagytok. A nő meg nézzen ki utánatok úgy mint egy férfi vizelde. Undorító. Ja és persze a nőktől elvárjátok az epilálást. Pafff
N
Ugyan lány vagyok, de feldobta a kiemeltek között, ezért írok tapasztalatot.
A korábbi pasim, teljesen kopaszra borotválta, míg a mostani rövidre vágja.
A full csupasz nekem jobban bejött. Lehet lepontozni. 21/L
Egyet értek. 35/N
Nem szeretünk férfi vizeldeként kinézni az együttlét után. Igénytelen a szőr főleg ha még hosszú is. Nem is higiénikus és látványra sem vonzó. Már kinőttünk az őskorból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!