Mi lehet a bajom, ha maszturbáció után égető érzésem van, nem konkrétan a péniszemnél, hanem picit feljebb és csak akkor jelentkezik ez a probléma, ha aznap iszok valamilyen teát (üdítőitalt)?
Figyelt kérdés
Nestea,ice tea,ilyenek?
voltam már egyszer urológusnál,de nem talált semmit
2010. júl. 22. 19:23
1/7 anonim válasza:
Ilyen nekem is szokott lenni. Nagyon szar érzés, de én sem tudom miért van.
2/7 A kérdező kommentje:
Neked milyen érzés,mit csinálsz vele,köszi a választ.
2010. júl. 26. 01:55
3/7 anonim válasza:
ööö nekem is szokott olyan nagyon szar érzés lenni :S mintha valami fertőzés lenne pedig ki van zárva mert évek óta fennt áll a probléma és véletlenszerűen jön, mikor hogy és pár óra alatt elmúlik
Én ilyenkor annyi folyadékot iszok amennyit bírok és vizelés után "kitisztul" vagy nem tom de utána jobb...
4/7 anonim válasza:
Nekem is elmúlik egy két óra alatt.
5/7 anonim válasza:
de vajon mitől lehet:O?
EE ha tudod írd meg:P am korotok? 16/F
6/7 A kérdező kommentje:
16/f nekem is...
2010. aug. 16. 00:43
7/7 anonim válasza:
nem tudom h aktuális-e még a kérdés és nem is vagyok fiú, de a barátomnak is ilyen volt, neki a málna teától, kiderült h vmi van benne és mikor már a vesén meg mindenen keresztül ment akk a hólyagjában vhogy még felszívódott ez az anyag és attól vörösödött ki neki...testápolóval kenegette, elmúlt + nem iszik málna teát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!