Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nyaki gerincen mozgó csomó?

Nyaki gerincen mozgó csomó?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj a nyakam már jó ideje és zsibbad a kezem is meg a lábam is, és ahogy masszírozom mindig kicsit a nyakam érzek egy csomót ami nagyobb mint a többi csigolya és mozogatható a csomó, nagyon sokat ropog a nyakam állandóan bevan feszülve , mi lehet a probléma , ( jó jó most jönnek azok a válaszok eredj dokihoz hasonló , most fogok menni orvoshoz, rosszra készüljek fel ezzel a problémával? ) 18/F
2020. jan. 29. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó masszázsra van szükséged, nem dokira. Meg a párnát és/vagy irodaszéket se ártana lecserélni.
2020. jan. 29. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez a bajom nekem is! Tegnap még röntgenre is elmentem, de csak enyhe gerincferdülést mutatott , nyaki reszen is, lehet, hogy a ferde csontot érzem csomonak?! Hétfőn megyek gyógymasszőrhöz.
2020. jan. 30. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A háziorvos a reumatológiára küldi a beteget .

Ha az orvos biztosat akar tudni.MR vizsgálatra küld .

Ez nem fájdalmas ,csak kicsit hangosan kopog,olyan mint egy lakatos műhely .Az orvos kiírhat elektromos kezeléseket,fizikó terápia sok változatát .Gyógyszereket,izom lazitókat,kenőcsöket,nyak merevitő gallért .Ez valójában 1 nyaki sérv lehet. A nyaki gerinc porckorongja megkopott,nyomja gerinc csatornában lévő idegszálat,ezért zsibbad a kéz,az izmot meg csomóba rántja .4 hónapot feküdtem vele .

2020. jan. 30. 21:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Na ma voltam a dokihoz elküldött MRT-re és kiderült hogy van 2 sérvem 2mm amire azt mondta a doki még tűrhető vissza tudd magától menni de rendszeres tornával, nagyon sok a só lerakódások is mellette a nyakamon ezért zsibbadt a kezem meg a lábam , nem irt ki gyógyszeres kezelést csak sok tornát , egyenes ülésre biztat és rendszeresen egyenesen tartsam a fejem , tilos lehajtani! 19/F
2020. febr. 5. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!