Ezt a gyógyszert kaptam. Mikor, hány nap múlva várható, hogy a vérnyomásom lecsökken a megfelelő értékre? KÉP
Az a helyzet, hogy 165 feletti a vérnyomásom, amikor az üzemorvosnál vagyok és ő méri. Amikor otthon vagyok 135-155. Nem enged dolgozni. Elküldött a háziorvoshoz. Tőle kaptam ezt a gyógyszert, reggel kell 1 tablettát bevenni. Akkor mehetek ismét az üzemorvoshoz, ha majd két napig 140 alatti értékeket mérek magamnak. Akkor enged majd dolgozni, ha két napig 140 alatt lesz minden esetben otthon és ő maga is ezt méri majd a rendelőben, ha ezután visszamegyek. Szóval az a kérdés, ha szerencsés esetet feltételezünk és a gyógyszer hatásos, hogy hány nap múlva várható ettől a gyógyszertől a pozitív hatás? Röviden, mikor lesz 140 alatt?
A vérnyomás csökkentő attól kezd hatni,ahogy beveszed.
Naponta azonos időben kell beszedni .
Aki orvoshoz megy,és vizsgálat eredménye nem mindegy hogy milyen lesz,az izgul is ilyenkor .
Az üzem orvosnak is meg kellett volna mérni fél óra múlva is .1 mérésre nem lehet kimondani a magas vérnyomást.Erről nagyon megfeledkeznek az orvosok .
Több éven keresztül szedtem vérnyomás csökkentőt.
2 éve megoldódott a problémám .De a mai napig is azt irják a kartonomra "magas vérnyomásban szenved "
Persze gyógyszert már rég nem írnak fel.
Arról nem szóltak ,hogy az okát kellene keresni,mert egy
receptet könnyebb megírni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!