18 éves fiú vagyok,175 cm, és 60 kiló. Nagyon soványnak érzem magam, mit tehetnék, hogy fel tudjak szedni jó pár kilót? (eszek rendesen)
Az interneten vannak tömegnövelő étrendek. Például:
Nem olvastam most el az egészet, tehát csak elmondok pár infót, ami lehet a cikkben is le van írva:
Ha pár kilót szeretnél felszedni, akkor először is döntsd el, hogy hogyan szeretnéd azt: zsírban vagy izomban. A tömegnövelő étrend olyan embereknek lett kitalálva, akik szeretnének IZMOSODNI és nagyobbak lenni szélességben, majd ezután szálkásítani, hogy szépen kidolgozódjanak az izmok.
Tehát a tömegnövelő étrend akkor lesz igazán hasznos, hogyha mellette edzel is, mert különben zsírrétegként fog rád lerakódni a rengeteg plusz kalória.
Több 10 évvel ezelőtt is voltak hasonló termetű fiúk,többek közt én is .Ránk akkoriban a katonaság várt .
Konditerem nem volt,helyette minden reggel reggeli torna,kemény testnevelés órák,menet gyakorlatok.
Nem csak erősek,hanem szívósak is lettünk .Az élelemezés mindig azonos időben volt,és nem válogattunk.
Pontosan 2 évet húztam le,60 al vonultan,75 tel szereltem .
örülj neki hogy csak ennyi vagy
úgyse tart örökké
te ugyan nem voltál katona 2 évig 10 éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!