LEVNIBIOT 500 MG Igen vagy Nem?
A problémám a nyáron keletkezett. Bepirosodott a nemi szervem, és azóta, ha elmegyek, piros lesz megint. Eltelt némi idő, de már erősebben szúrkál. A házidokim egy Cifloxin nevű gyógyszert írt fel, amiből két szemet szedtem be. Nem okozott problémát, de notorikus szokásom lecsekkolni minden gyógyszert, és valami iszonyatosak azok a dolgok, amiket írnak a gyógyszerről. Maradandó neurológiai, pszichológiai és egyéb panaszokat okoz. Olvastam olyat is, akinek ez a gyógyszer tette tönkre az életét. Voltam az urológusnál, ahol Levnibiot nevű gyógyszert írt fel az orvos. Megnézett, azt mondja be van gyulladva a prosztatám, és ez egy komoly dolog, mert visszatérhet. A patikában jöttem rá, hogy ez ugyan az a hatóanyag, mint a Cifloxin. A leletemen annyi szerepel, hogy:
"gesztenyényi, mirigyes, lényegesen érzékeny prostata"
Van valakinek tapasztalata ezzel a gyógyszerrel kapcsolatban? Merjem szedni, ha a két db Cifloxin nem okozott problémát? Alapvetően olanzapint kapok, mert pánikbetegként diagnosztizáltak. Csak akkor kezdtem el szedni a gyógyszert, amikor már olyan rossz volt az állapotom, hogy kórházba kerültem. Nagyon félek a gyógyszerektől. Tud valaki segíteni? Mit csináljak? Be merjem szedni? Vagy keressek másik orvost, és kérjek másik gyógyszert?
Akkor meg nem értem, mit vársz egyáltalán? Meg akarsz gyógyulni egyáltalán, vagy nem értem, az aggályaidat miért itt hangoztatod, miért nem az orvosnál, aki felírta a gyógyszer(eke)t?
Esküszöm ez a legkönnyebb, mindig az illetékes háta mögött panaszkodni, majd sopánkodni, hogy nem javult semmi. Szerintem gondolkodj el a gyógyuláshoz, meg úgy mindenhez való hozzáállásodon, kérdező!
Minden antibiotikum valahol az, ezért kell hozzá probiotikumot szedned és ha mellékhatást tapasztalsz csak akkor szabad leállni és azonnal vissza kell menned az orvoshoz aki felírta és jelezni neki a mellékhatást!
Amúgy meg mit vársz egyszerű mezei kommentelőktől? Ez a gyakorikérdések nem pedig orvosi oldal! Senki nem vert át, csak te magadat azzal, hogy ide kiírtad a kérdésedet holott itt senki orvos nincs! Akkor? Mit is vársz te itt másoktól? Hát persze hogy csalódtál...magadban! Az okos ember az tudja hogy hova forduljon a kérdéseivel ilyen témában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!