Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ébren nevetés közben bevizelek...

Ébren nevetés közben bevizelek. Mi az oka? Mivel korrigálhatom? Mitől van?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok..
2010. júl. 21. 22:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Minél előbb keresd fel a háziorvosod! Ő majd megmondja, hogy melyik szakrendelésre kell elmenned. Ott majd segítenek.
2010. júl. 21. 23:03
 2/7 anonim ***** válasza:
én úgy tudom hogy van egy belső izmunk amivel nem foglalkozik senki sem :S Ezért alakulnak ki bevizelések ébren nevetés közben, hereviszértágulatok, aranyerek stb, mert nem edzük azt az izmost és elkezd sorvadni, mint a gipszbeöntött kezű gyereknek. Az is gyengének érzi a kezét mikor leveszik a gipszét. Én valamilyen intim tornáról tudok ami segít ezen
2010. júl. 22. 09:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Intim torna akkor jöhet (és elsősorban nőknél!), ha a szervi problémát orvos kizárta.

Kérdező, orvos, de azonnal, ez nem vicces.

2010. júl. 22. 10:22
 4/7 A kérdező kommentje:

Mindenki orvossal jön.. :/

szüleim se tudják, nemhogy még orvos.

2010. júl. 22. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Az orvos nem fog kinevetni, gondolom nem te leszel az első, aki ezzel megy hozzá.
2010. júl. 22. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Én az intimtornát ajánlanám. Úgy tudom a Kriston félének van egy direkt férfiaknak kifejlesztett változata is.
2010. júl. 23. 09:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Hali!

Sztem ez elég érdekes témakör, és már nem először látok hasonlót itt a GyK-n. Azonban 1xűen azt nem tudom így, beszélgetés nélkül eldönteni ill. megállapítani, hogy most ez pszichés alapú bevizelés, vagy organikus (szervi) probléma, amely vizelettartási zavarokat eredményez nálad!???

Az sem vili pl., hogy ez csiklandozás közben hogyan változik..., ill. az éber állapotot miért említed meg? Szoktál alvás közben is nevetni plő?

...

De még így is lenne számos kérdésem ezzel kapcs.!

Mit gondolsz? Megérne ez egy beszélgetést lega MSN-en/SkyPE-on, Kérdező?

Üdv: EE

2010. júl. 30. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!