Mit fog csinálni nekem az urológus?
21/F
Megvolt az első szexem (óvszer nélkül), orálisan kielégített a lány, és fájt utánna a szerszámom. Már jobb valamivel, de érzek pici fájdalmat. Hypochonder vagyok túlságosan. Nem piros a fitymám. Félek, hogy valamit elkaptam a lánytól. Mert a lánynak volt csak 1 barátja, de a volt barátjának voltak barátnői, ezért félek, hogy neadjisten valamit elkaptam.
Elmegyek az urológushoz és ezt elég meg mondanom? “Jó napot, olyan problémám van, hogy fáj a fitymám, és volt szexem, és a barátnőm a volt pasijával szintén óvszer nélkül szexeltek. Félek, hogy valamit elkaptam tőle. Legyen szíves venne vizeletet, és vért?”
Ez így elég megmondanom? Nagyon be vagyok pánikolva. Iszonyatosan félek.
Szerintem még írd le, hogy és annak a barátja és annak a barátnöjének mikor is volt meg pontosan a menstruációja.
Nem kell ennyi körítés senki nem kiváncsi rá. Max ennyit kell mondani, hogy hol fáj. Ha megkérdezi volt-e az utobbi idöben nem aktusod akkor mondhatod, hogy egy orális sex x napja... Ennyi. Te nem adhatsz ki utasítást az orvosnak mit csináljon, ö annyit csinál veled amennyit jónak lát. Minek vegyen vért meg vizeletet, meg csináljon még hasi Uh-t is, meg mütsön is meg rögtön? Tök felesleges ha ö úgy látja, hogy nincsen rá szükséges.
Orálisan kevesebb nemi betegség terjed, akkor ha onnan kaptad el akkor a szádnak a csókolzástól is kellene fájnia...
Ami viszont nagyon jó lenne, ha felnönél és nem lennél ennyire félénk, így nem csak ez az elsö nemi aktusod, hanem az utolsó is lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!