A fitymás vagy a körülmetélt pénisz a szebb?
Figyelt kérdés
Nekem teljesen elfedi a fejét a bőr és nem tudom, hogy ez hátrány vagy nem?2020. jan. 7. 22:16
21/25 anonim válasza:
a török sportolók tényleg így tusolnak? azért ez elég durva :)
22/25 anonim válasza:
Ezt hallottam. A zuhanyzóban ettől még lehetnek fülkék, iketve az öltözőben zárható kabinok, ha valaki szégyellős. Bár kétlem, hogy a seregben is nagy ügyet csinálnának ebből, ha annyi férfi össze van zárva és együtt élnek.
23/25 anonim válasza:
hát azért nem az a jellemző sztem, legalábbis én elég sok helyne voltam, de kevés kabinos és fülkés öltözős, tusolót láttam,.
na persze fene tudja, muszlim helyeken lehet h eleve így terveznek minden öltözőt, tusolót, ha ez nekik ilyen nagy kérdés ... csak érdekes, főleg ha a török, egyéb muszlim sportoló pl elmegy egy nyugati országba versenyre, és lehet h ott nem tud a kabinos módszere szerint öltözni, tusolni.
24/25 anonim válasza:
Nekem hátra van húzva a fityma és nem fedi régóta így hordom. Érdemes lenne szerintetek le metéltetni?
25/25 anonim válasza:
24. Nem, mert a nők hiányolnák szex közben. Jó vele játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!