A sima boxertől tényleg lehet egészségügyi problémám?
Figyelt kérdés
Mindigis fecskét hordtam, az utóbbi 1-2 évben áttértem a rendes sima boxerre (nem a tapadós). Pár helyről azt hallottam, hogy nem jó, mert herecsavarodast okoz, meg hogy meg fog nyúlni a zacsim és ilyenek. Ez igaz? Hordjak megint inkább fecskét? 19/f2020. jan. 4. 14:41
1/8 gublug válasza:
Bocs az off-ert.
De ez erdekes. Kivancsi leszek hatha vk szaki valaszol.
2/8 anonim válasza:
Közeledve az ötvenhez jelentem, hogy nem tekeredett még meg és a bokáimig sem ér.
3/8 anonim válasza:
Bárhonnan is hallottad,nagy baromság volt.
A boxer gatyánál még jobbat nem találtak ki .
A más tipúsuak mind természet ellenesek .
Olvassál egy kis biológiát is a férfi nemi szervekről .
4/8 anonim válasza:
Ha netán nem tudnád,nem a here tekeredik meg,hanem zs ondó vezeték.
5/8 anonim válasza:
Lazaboxer a legegeszsegesebb mind pszichesen mind fizikailag.
Szabad hoszabalyzas, jobb veraramlas
Tapadosnal pont az ellentetet
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor maradnak a boxerek:D
2020. jan. 5. 13:56
8/8 anonim válasza:
A spermiumok károsodhatnak, ha nem optimális a hőmérséklet a heréknél. Ezért van, hogy a zacsi mindig olyan állapotban van, ami neki jó (hidegben összehúzódik, melegben lelazul :D ) A szűk boxerek nem szellőznek úgy, mint a laza ezáltal fennálhat a fent említett kockázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!