Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szűkület vagy letapadás?

Szűkület vagy letapadás?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi lehet a fitymámmal. Nem fáj, nem okoz soha semmi problémát, csak a bőrt nem tudom hátrahúzni. Soha nem is fájt. Egyszer volt egy letapadásom amit ksikoromban feltéptek aztán nem nagyon foglalkoztam a szerszámommal. Letapadhatott? Esetleg szükület?
2020. jan. 3. 01:11
 1/6 anonim ***** válasza:
27%
Jó kérdés.....de a probléma egyedi, és nekem is ugyanez volt. Nekem letapadás volt fitymaszűkülettel és rövid fitymafékkel, de hogy most neked ugyanez e vajon vagy se, és ha igen akkor mennyire súlyos ezt nem a gyakorikérdéseken fogod tudni te se vizsgálat nélkül kideríteni!
2020. jan. 3. 03:35
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg ha felteszel valami fotót rola segíthet. De legbiztosabb egy urologus felkeresese
2020. jan. 3. 08:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt neked kell érezni, hogy le van tapadva a bőr a makkra, vagy azért nem megy hátra mert szűk a nyillás. Mozog a bőr ha húzogatod? Előbújik kicsit a makk ha meghúzod hátra?
2020. jan. 3. 09:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Kicsit látszik, ha hátrahúzom, lankadtan jobban látszik.
2020. jan. 3. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Babaolajba mártott fültisztító pálcikával nyúlj be a fityma alá. Ha mindenhol fel megy könnyen a makk pereméig szűkületed van. Ha nem tudod mozgatni a bőr alatt a babaolajos pálcikát akkor letapadás van. Bármelyik is van irány az urológia!
2020. jan. 3. 11:26
 6/6 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem a babaolajas közhelyet egy életre felejtsd el mert ártalmas lehet, akkor is ha ártalmatlannak tűnik! Ha alányúlsz a fitymának és megsérül a makk vagy a fityma, szerinted az olaj nem fogja majd csípni meg irritálni? Nem véletlenül nem használnak ma már olajat síkosításhoz, persze ezt az önjelölt tanácsosztók akiknek sose volt ilyen problémájuk honnan is tudhatnák?

Egyépként ugyanez a probléma nemcsak nálad van, az elmúlt 1,5-2 napban a tied a 3. ilyen kérdés! Ez az egyik amire a kérdésed helyett elég lett volna rákattintani, nem sokkal van a tied alatt

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__..

2020. jan. 3. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!