Mitől lehet hogy fáj a péniszem, és sokat áll, ha másnapos vagyok?
Figyelt kérdés
Pontosabban: ha másnapos vagyok, vagy csak előző nap ittam, akkor másnap sokkal többet áll a péniszem, van hogy teljesen random, és az erekció fáj, ilysn feszítő érzés. És akár hányszor végzek önkielégítést, nem használ, ma is 5x kivertem, de semmit nem használt. Nem gond egyébként, csak kíváncsk vagyok. Lehet az alkoholmiatt?2019. dec. 28. 23:11
1/2 anonim 

válasza:

nem nagyon. bár fene tudja, nagyon egyedi kjérdés h kinek mitől áll. de szal elvileg nem.
2/2 gublug 

válasza:

Mindenesetre jo tudni h ha csodot mond(hat)sz vagy eppen ra akarsz keszulni egy nagy napra akkor elotte baszcsizzal be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!