Szexelhetek így, vagy inkább hagyjam?
Sajnos elég beteg voltam egy hétig, és hosszú évek után először antibiotikumra jutottam. Már meggyógyultam, azonban a kúra végén piros foltok jelentek meg a makkomon, amit gyanítok az utána olvasás után, hogy a gyógyszertől kaptam.
Nem fáj, nem viszket, csak pár nap óta ott van.
A kérdésem az volna, hogy így (persze óvszerben) szexelhetek-e a barátnőmmel, vagy inkább "pihentessem" míg elmúlik?

100 féle oka lehet ennek.Akár véletlen egybe esések is .
Ettől aztán nyugodtan csinálhatod ,főleg ha óvszert is használsz .

Ne kend semmivel és ilyen problémával szerintem minden értelmes embernek logikus, hogy semmi szex!
Óvszerrel se!
Holnap hétfő, menj vissza ahhoz, aki felírta neked, vagy ha nem tudsz, akkor a bőr- és nemibeteg-gondozóba menj! (Ez a neve a szakrendelésnek.) Majd az orvos kiírja a megfelelő kezelést, addig csak elfeded a tüneteket, akkor pedig könnyebben félrekezelhetnek!

Bocs,ebben az évben már minden szakrendelés szünetel.Legközelebb jan 5 én lesz.
Mivel ez nem jelent életveszélyt,időpontot adnak.
Mire oda jutnál ,már nyoma sem lesz .

Ne kenegesd semmivel.
Nekem allergia miatt kiütés lett a kezemen, elmentem bőrgyógyászhoz adott rá olyan gyógyszert ami allergiára van (nevére már nem emlékszem), kiváltottam elkezdtem szedni, 5. napon az egész hasam tele lett piros pöttyökkel és viszketett. Ekkor a bőrgyógyász 2 hetes szabadságon volt, hozzá nem tudtam menni, bementem a korházba (nem sürgősségire) hanem az ügyeletre, megnézte megerősítette ő is, hogy attól van, viszont más gyógyszert nem tudott rá írni, mert allergia gyógyszer ütött ki, erre is csak azt tudta volna írni, így ugyanazt a gyógyszert megkaptam injekcióban + viszketésre gyógyszert. Másnapra el is tűnt.
Szerintem azzal nem vesztes semmit ha az ügyeletes ránéz, az ünnepnapokon is rendel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!