Lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Mar nagyon sok lannyal voltam ovszer nelkul es eddig meg senkisem esett teherbe tolem(nem is celom),mert azt olvastam h az elovaladektol is lehet,ami nekem mindig van,mult heten osszefutottam az egyik exemmel es ujra elkezdtünk beszélgetni,es hat le is fekudtunk es bele is elveztem,de meg azota semmi tunete h teherbe esett volna,lehetek nemzokeptelen vagy valami? Nem is celom hogy teherbe ejtsek barkit is,csak nagyon erdekesnek tartom.2019. dec. 21. 12:18
1/4 anonim 

válasza:

A fogamzásgátlásnak az óvszeren kívül számos egyéb fajtája van.
2/4 A kérdező kommentje:
Senki se szedett
2019. dec. 21. 12:43
3/4 anonim 

válasza:

Mitől vagy biztos benne? Főleg hogy alkalmi partner voltál. A lányoknak nem te voltál az egyetlen, tehát elég valószínű, hogy ők is fel vannak készülve az ilyen esetekre.
4/4 anonim 

válasza:

Én már 15 éve nem alkoholizálok, de már 20 éve hazudok.
Érted a célzást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!