Probléma van a nemi szervemmel?
Eddig semmi problémám nem volt vele, csak az interneten sokmindent összeolvastam, ami kicsit beparáztatott.
Szóval kiskoromban meg lettem tanítva rá, hogy mosakodásnál a fitymát le kell húzni, és a makkot meg kell mosni. Ezt sokáig csináltam, de aztán kb. 10 évig elhanyagoltam. Észrevettem, hogy megjelent egy kis váladék, ezért újra elkezdtem hátrahúzni a bőrt fürdésnél. Ez eleinte nehezen ment, sőt, egyáltalán nem. Minden nap csak addig húztam vissza, amíg tudtam. Pár héten belül már könnyen hátra tudtam húzni, és a rendszeres tisztálkodás után a váladékozás is teljesen eltűnt.
Nem itt van a probléma szerintem. Az aggaszt inkább, hogy a makkom nagyon érzékeny ha hozzáérek, vagy erős vízsugár éri. A mosást úgy oldom meg, hogy finoman folyatom rá a vizet. Tudom, hogy a fitymámat jobban is le tudnám húzni, de a makkom érzékenysége miatt nem merem. Olvastam, hogy egyes férfiaknál szabadon van a makk, és ez teljesen természetes, de számomra ez elképzelhetetlen. Vajon ez valamiféle rendellenességre utal? Vagy csak azért van mert nagyon sokáig nem volt szabadon?
Kedves 2es! Visszahúznám én, ha a makkomnak nem fájna a külvilág...
Azt kihagytam a kérdésből, hogy merevedéskor sem bukkan ki, valakinek meg igen.... ez baj lehet? Eddig nem tapasztaltam problémát, sosem fájt, vagy feszült, vagy ilyesmi... viszont nem is közösültem még
Teljesen normális fütyid van.Ha rákeresel antik fallosz ábrázolásokra :csomó olyat látsz mint a tiéd.
Az érzékenység is kifejezetten jó.
Csak meg kell értetni a partnereddel: ne b...sa közvetlenül a makkod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!