Mi van a péniszemmel? Segítség!
Ilyen biothanic therapy samponnal mostam hajat, és reggel vettem észre hogy a péniszemen a bőr megduzzadt, nem mostam ki arról a tájékról rendesen mert még habos volt meg éreztem rajta. Pisiléskor kicsit fájt de már nem.
Megijedtem kicsit, mennyi idő míg magától elmúlik? Mivel kenegessem esetleg?
Emberre veszélyes samponokat nem hozhatnak forgalomba .
Biztos nem attól volt .Te írod ,hogy már kevésbé fáj.
Jézusom, mi az hogy lepottyan?
Én allergiás reakcióra tippelek, és nem akarom elkiabálni, talán nem néz ki olyan csúnyán mint kora reggel, remélem teljesen olyan lesz mint azelőtt.
"Ez itt a lepontozós kategória ?"
Ez olyan, hogy ha nem a kérdező ínyének megfelelő választ mersz, írni, mert az az igazség, akkor a kis tökkencs lepontoz
SENKIT nem pontoztam le.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
8nak: viszont sehol máshol a bőrömön nem volt ilyen probléma. Akkor ott lent vagyok allergiás rá... fura.
Az volt az első, hogy nagyon alaposan megmostam reggel, lezuhanyoztam, viszont száraz, és ráncos a bőr, és olyan mintha fitymaszűkületem lenne de azelőtt nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!